Van hobby naar beroep
Al van jongs af aan is het mijn hobby: filmen en monteren. Eerst nog met een super 8 camera zonder geluid, met beelden van familieweekendjes en onze drie kinderen. Later maakte ik VHS-banden  van trouwerijen van kennissen, activiteiten van de dorpsvereniging. Steeds meer op verzoek.

Veel mogelijkheden
Van deze grote hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Inmiddels werk ik met HD-camera’s, (blu-ray)dvd, een drone en moderne montagesoftware. Ik maak nog steeds films van bijzondere privé-gebeurtenissen, maar vooral ook films op verzoek: een trouwerij, uitvaart, bedrijfsfilm, in memoriam, jubileum, feesten en partijen, videoclips - noem het maar op.

Persoonlijk en unieke film
Ik hoor vaak dat de liefde voor het vak in mijn films terug te zien is, en dat vind ik een mooi compliment. Ik wil graag een film maken die echt persoonlijk is en waar mensen zich in kunnen herkennen. Eigen muziek, oude foto’s, mensen aan het woord laten. Dat zijn details die een film in mijn ogen uniek en persoonlijk maken.

Werkwijze
Naast weten voor wie je een film maakt en hoe je deze zo persoonlijk mogelijk kunt maken, vind ik het belangrijk om altijd tot in de puntjes voorbereid te zijn, mee te denken en heel nauwkeurig te zijn. Omdat ik weet hoe waardevol een mooie film kan zijn.

Samenwerking
Ik werk nauw samen met verschillende begrafenisverenigingen en uitvaartverzorgers. Eén daarvan is Froukje Wesseling: begeleider bij belangrijke levensmomenten als sterven, rouwverwerking en huwelijk. 
Bekijk haar website op www.de-lethe.nl.

Verder werk ik samen met een zangeres en pianist die live-muziek verzorgen bij bijzondere gebeurtenissen als een uitvaart of huwelijk: www.musicarosa.nl. 

Neem contact op

om er samen iets heel moois van te maken